Brändistrategia

Toimiva brändi on luonteva ja aito osa yritystä ja sen toimintaa. Brändistrategia tukee sekä yrityksen että sen tuotteiden itsenäisiä brändejä kilpailussa markkinoiden kiinnostuksesta.

Brändi on paljon muutakin kuin vain logo ja slogan: siihen sisältyy ihmisten kaikenkattava mielikuvayrityksestä tai tuotteesta, jota brändi edustaa. Brändistrategialla kokonaisuutta voi hallita ja kääntää haasteet voimavaraksi. Hyvä brändi on liiketoimintavaltti.

Brändistrategia keskittyy liiketoiminnalle olennaisiin asioihin: miksi yritys on olemassa, mitä ja ketä se tavoittelee, mihin se pyrkii ja miten, ja millä brändillä tai brändeillä matkaa tehdään. Brändin toimivuuteen ja tunnettuun vaikuttavat muun muassa viestintä ja markkinointi, mutta myös esimerkiksi johtamistavat, sillä jokainen yrityksen työntekijän on brändin lähettiläs.

Brändäystyössä ulkopuolinen asiantuntija auttaa näkemään kokonaisuuden ja sanoittamaan strategian toteuttamisen eri vaiheet ymmärrettävällä tavalla. Brändistrategian lisäksi tavoitteiden saavuttamista edistävät myös markkinointi- ja viestintästrategia.

Kehitysjohtaja

Marja-Terttu Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje