Henkilöstö­tapahtumat

Onko aika juhlia, kiittää tai vaikka esitellä uusi huippustrategia? Henkilökunta on yrityksesi tärkein voimavara, joten älä unohda viestiä sitä heille. Onnistunut henkilöstötilaisuus suuntaa viestin ja kiitoksen oikeaan osoitteeseen.

Kokoa joukkosi kasaan ja järjestä kanssamme kaikkien aikojen henkilöstötapahtuma! Kokenut ja mukaansatempaava tiimimme mahdollistaa toiveidesi mukaisen kokonaisuuden, joka kertoo henkilöstölle, kuinka paljon ja vilpittömästi heidän työpanostaan arvostetaan. Arvostuksen näyttäminen sitouttaa henkilökuntaa ja lisää viihtyvyyttä työpaikalla.

Henkilöstöjuhla, henkilöstötilaisuus, henksubileet, firman juhlat – rakkaalla tapahtumalla on monta nimeä. Kesäjuhlat ja pikkujoulut ovat virkistäviä tapahtumia, joita henkilökunta odottaa innolla. Kutsutaanpa yrityksessäsi henkilöstötilaisuuksia millä nimellä tahansa, me olemme apunasi – myös silloin, jos päätätte lanseerata vuodenvaihteen ja kesän juhlat kokonaan uusiksi!

Älä unohda myöskään tyhy- ja tykypäiviä, jotka tukevat henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä. Kick off -tilaisuudet taas ovat hyvä tapa potkaista käyntiin uusi vuosi, projekti tai muu tärkeä tapahtuma.

Me sisäistämme sujuvasti yrityksesi brändin ja luomme sitä kunnioittaen tapahtumakokonaisuuden, joka istuu juuri teidän tarpeisiinne. Asiantuntijamme säästävät sinulta suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen uppoavaa aikaa ja vaivaa. Lopuksi tietenkin mittaamme tavoitteiden täyttymisen. Itse voit vain nauttia tuloksista ja henkilöstön kiitoksista!

Miksi järjestäisit henkilöstötapahtuman kanssamme?

  • Siirrä stressi onnistuneista henkilöstöjuhlista meidän huoleksemme! Mielenkiintoiset ja yrityksen arvojen pohjalta suunnitellut juhlat inspiroivat työntekijöitä parempiin tuloksiin.
  • Idea Groupin asiantuntijat suunnittelevat innostavat ja inspiroivat henkilöstötilaisuudet, joilla kiität näkyvästi jaksamisesta kiireisinä aikoina. Henkilöstön kiittäminen ja saavutusten juhliminen yhdessä on investointi työhyvinvointiin. Keskity rauhassa omiin työtehtäviisi ja siirrä vastuu tapahtuman järjestämisestä meille.

Asiakkuuspäällikkö

Tiina Lehtovaara

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje