Kuluttajatapahtumat

Kuluttajatapahtumat tarjoavat suoran tien asiakkaiden silmien eteen ja sitä kautta heidän tietoisuuteensa. Onnistunut kuluttajatapahtuma vaikuttaa, innostaa, sitouttaa ja herättää luottamusta.

Kuluttaja janoaa maisteltavaa, haisteltavaa ja jotain kosketeltavaa, elämyksiä, joiden ympärille rakentaa positiivista mielikuvaa. Myös virtuaaliaikakauden vallitessa on mahdollista herättää tunteita.

Me suunnittelemme ja toteutamme mieleenpainuvat tapahtumat, joiden tehtävänä on innostaa ja inspiroida mutta myös kääntää yrityksesi viestit kuluttajan kielelle.

Olipa kyseessä konsertti, lanseeraus, messut tai markkinoinnin tueksi järjestetty tempaus, kaikissa yhteistä on läsnäolo, vaikka sitten virtuaalisesti. Me teemme kuluttajatapahtumia, joista kerrotaan innoissaan eteenpäin. Onnistuessaan kuluttajatapahtumat tarjoavat elämyksiä, inspirointia ja puhdasta kauppaa. Me olemme täällä toteuttamassa niitä teille. 

Konseptoimme teille innostavan yksittäisen kokemuksen tai vaikka koko vuoden kestävän kampanjan toiveiden mukaan. Esimerkiksi messuosastoista erottuvat edukseen ne, jotka on helppo yhdistää yrityksen ideologiaan ja jotka kertovat kävijälle tarinan.

Kuluttajatapahtumien kohderyhmien määrittely ja innostavan sisällön suunnittelu on meidän osaamistamme. Mietitään yhdessä tavoitteet: me pidämme huolen siitä, että ne täyttyvät!

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje