PR-tapahtumat

PR-tapahtuma antaa mahdollisuuden aitoihin kohtaamisiin ja itselle tärkeiden asioiden esittelyyn. Tapahtumat voi järjestää live-tapahtumana tai virtuaalisesti

PR-tapahtumat ovat markkinointitilaisuuksia, joissa on mahdollisuus tavata asiakkaita ja muita sidosryhmiä kasvotusten. Niiden vahvuus on juuri välittömässä, aidossa kohtaamisessa ilman välikäsiä ja ilman erilaisten viestintäkanavien ja -välineiden aikaansaamaa välimatkaa.

PR-tapahtumissa voi edistää oman yrityksen tai organisaation asiaa tai tuoda esiin omaa tuotetta, palvelua tai vaikkapa hyväntekeväisyyskohdetta. Tapahtuman voi järjestää livenä, täysin virtuaalisesti tai hybridinä.

Onnistuneen PR-tapahtuman takana on huolellinen suunnittelutyö ja tavoitteiden määrittäminen: mitä halutaan saada aikaan ja ketä saada paikalle. Me Idea Groupilla pystymme tarjoamaan täydellisen paketin myös PR-tilaisuuksiin: suunnitteluosaamista tilaisuuden sisällön ja tapahtuman valmisteluun sekä ammattitaitoa ja kokemusta käytännön järjestelyihin ja tapahtuman onnistuneeseen läpivientiin.

Asiakkuusjohtaja

HENRI TAMMENNIEMI

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje