Oletko kiinnostava toimija asiakkaidesi silmissä?

Herättääksesi kohderyhmäsi huomion sinun tulee olla kiinnostavampi kuin muut. Laadukkaat sisällöt ja tavoitteellinen viestintä kasvattavat yrityksesi tunnettuutta ja tukevat myynnin kasvua ostopolun kaikissa vaiheissa. 

Millainen vaikutelma yrityksestäsi syntyy eri kanavien, sisältöjen ja materiaalien kautta? Viestinnän ja markkinoinnin on tuettava liiketoimintasi tavoitteita.

Viestinnän ja markkinoinnin on tuettava myyntisi ja liiketoimintasi tavoitteita. Valtaosa asiakkaidesi tiedonhausta sekä kanssakäymisestä myyntisi suuntaan tapahtuu digitaalisia kanavia ja työkaluja hyödyntäen. Yhä useampi ostopolkunsa verkon kautta.

Tänä päivänä asiakkaat haluavat tutkia asioita itsenäisesti, käydä keskusteluita sisäisesti sekä vertailla potentiaalisia yhteistyökumppaneita ennen yhteydenottoa. Saatavilla olevaa tietoa hyödynnetään ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Asiakkaat olettavat löytävänsä sisältöä, joka aidosti hyödyttää heitä. Markkinointi- ja myyntisisältöjen on tuettava tiedonhakua ja päätöksentekoa sekä vastata asiakasta askarruttaviin kysymyksiin. Nykymaailmassa asiakkaalla on runsaudenpula hyvistä sisällöistä: siksi sisältöjen laatuun ja markkinointiin kannattaa panostaa.

Tässä me osaamme auttaa sinua. Tutustu palvelukokonaisuuksiimme alla ja jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta. ⬇️

 

Viestintä- ja sisältöstrategia 📈
alk. 4900 € 

Viestintästrategian avulla linjataan yrityksesi pitkän aikavälin tavoitteet. Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelun avulla vastataan kysymykseen, mitä asiaa meillä on, kenelle ja millä keinoin. Valmis strategia ja vuosikello tukevat liiketoimintasi tavoitteiden toteutumista. 

Mitä hyötyä viestintästrategiasta on yritykselleni?

Hyvin suunniteltu viestintästrategia lisää toimintaasi suunnitelmallisuutta, jolloin kiireestä johtuvat virheet vähenevät ja budjetointi helpottuu. Vuosikelloon avattuna se antaa valmiita malleja, sisältöajatuksia, ohjeita ja aikatauluja yrityksesi viestinnän jatkuvaan tekemiseen. Lue hyödyistä laajemmin viestintäkonsulttimme Ulla-Mari Uusitalon  blogista.

Kokeneet ja idearikkaat asiantuntijamme rakentavat yrityksellesi viestintästrategian suoraviivaisen ja tehokkaaksi todetun prosessin mukaisesti. 

 

Myyntimateriaalit ja visuaalinen ilme 🤝    

alk. 2200 € 

 Hallittu visuaalinen ilme ja laadukas tekstisisältö auttavat yritystä erottumaan kilpailijoista ja säilymään tunnistettavana viestintä- ja markkinointikanavasta riippumatta. Yhtenäinen värimaailma, typografia, kuvitus ja sommittelutapa välittävät kohderyhmällesi selkeitä ja saavutettavia viestejä yrityksesi väreissä. 

Yritykselläni on jo graafinen ohjeisto olemassa – miten hyödyn palvelusta? 

Kyllä, osaamme luoda näyttäviä yritysilmeitä tyhjästä. Silti tyypillisempi lähtötilanne on nykyisen graafisen ilmeesi uudistaminen. Huomioimme modernit digitaaliset kanavat, saavutettavuuden, yrityksesi identiteetin ja kohderyhmät osana kokonaisuutta. 

Myyntimateriaalit, yritysesittelyt ja esityspohjat ovat kulmakiviä monissa organisaatioissa. Kauniin ulkokuoren lisäksi osaamme luoda selkeitä ja toimivia dokumentti- ja esityspohjia. Sanoitamme yrityksesi myyntikärjet ja osaamisen käyttövalmiiksi kokonaisuudeksi. Tiedämme myös, kuinka työkalut jalkautetaan myyntisi käyttöön ja pidetään jatkuvasti saatavilla ja ajantasalla.

Halutessasi tuotamme tekstit ja materiaalit myös eri kieliversioina. Yritysten ja työvoiman kansainvälistyessä perustietojen ja palvelukuvausten tulisi olla saatavilla ainakin englannin kielellä potentiaalisten asiakkaidesi palvelemiseksi.

Blogit, artikkelit ja tiedotteet palveluna 🖊

alk. 990 € kpl

Tuotamme laadukkaita sisältöjä sekä digitaalisiin että painettuihin kanaviin: nettisivuille, sosiaaliseen mediaan, blogeihin ja uutiskirjeisiin, julkaisuihin, ilmoituksiin, tiedotteisiin ja esitteisiin. Sisältöjä tuottaessamme pidämme aina mielessä asiakkaasi, sidosryhmäsi ja työntekijäsi sekä tavoitteen, johon pyrit. Pystymme reagoimaan nopeallakin aikataululla silloin, kun tilanne sitä vaatii.

 

Olisiko meistä apua yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisessa? 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ⬇️

 

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.