Aloita kesä kiitoksin

Onnistunut kiitos ei ole merkityksetöntä materiaa vain mietittyjä muistamisia. Nyt on aika miettiä miten teillä kiitetään.

Pienikin hyvin mietitty muistaminen on ele, joka jää henkilöstön tai asiakkaan mieleen ja nousee ajatuksiin vielä pitkänkin ajan päästä. Muistaminen ei ole työnantajan tai yrityksen velvollisuus, vaan keino, jolla viestitään aitoa halua ilahduttaa ja kiittää henkilöstöä sekä kumppaneita. Yhteinen kevään aherruksen juhlistus, josta jokainen lähtee kotiin pienen hyvin mietityn paketin kanssa ilahduttaa varmasti ja tuo lahjan saajalle tunteen, että hänen panoksensa huomataan. Yhteistyökumppanin kiittäminen kertoo, että yhteinen työ muistetaan.   


”Viimeisen parin vuoden aikana muuttunut työelämä on luonut uudenlaisia tarpeita ja samalla myös uusia mahdollisuuksia asiakas- ja henkilöstömuistamisille.”Yhä useampi työntekijä viettää ison osan ajastaan kotitoimistolla tai työskentelee esimerkiksi mökiltä käsin. Kun yhteydenpito tapahtuu pääasiassa etäyhteyksien kautta, yhteisöllisyyttä ja arvostusta voi osoittaa erilaisin keinoin. Vaativan projektin päätteeksi kotiovelle kuljetettu kiitoslahja ilahduttaa varmasti. Perinteisempien joululahjojen lisäksi henkilöstöä voi hemmotella myös kesälomien kynnyksellä. Paketista voi löytyä lahjakortti, mocktail-setti tai vaikkapa tarvikkeet rantalomalle!

Koko prosessin voi helposti ulkoistaa asiantuntijoille. Kartoitamme valmiiksi sopivimmat vaihtoehdot ja huolehdimme koko prosessista, aina brändin mukaisten pakkauslaatikoiden tilaamisesta lahjojen paketointiin ja toimitukseen asti. Työntekijöille voi antaa myös mahdollisuuden valita erilaisten vaihtoehtojen joukosta. Pystymme tämän tiedon lisäksi näppärästi keräämään muitakin tarvittavia tietoja lahjojen saajilta.


Onnistunut lahja kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden

Tapahtumissa lahjoilla ja muistamisilla on edelleen myös paikkansa. Tiimiaktiviteeteissa ryhmäjaot voidaan tehdä vaikka eri värisillä pipoilla, huiveilla tai t-paidoilla. Metsään suuntautuvan tyhy-päivän voi aloittaa jakamalla osallistujille retkiruokailuvälineet, ja taukohetken nokipannukahvin jokainen voi nauttia esimerkiksi yrityksen logolla varustetusta kuksasta. Jos seikkaillaan kaupunkiympäristössä, puhelimeen voi ilmestyä yllättäen vaikka kahvi- tai jäätelökuponki.

Erilaiset give away -lahjat ilahduttavat niin seminaari-, gaala-, kuin messuvieraitakin. Paketista voi löytyä esimerkiksi brändättyjä tuotteita kotimatkaa varten. Parasta on, jos annettava lahja liittyy tapahtuman punaiseen lankaan ja vahvistaa muistijälkeä entisestään. Tilaisuuden järjestäjän brändin lisäksi give away -setistä löytyvät tuotteet voivat olla tietysti myös esimerkiksi pääyhteistyökumppanien brändien mukaisia. Kumppaninäkyvyyttä voidaan tarjota monin eri tavoin osallistujaviestinnästä aina logoilla varustettuihin servetteihin tai kahvikuppeihin.


Käsinkosketeltava muisto virtuaalisesta tapahtumasta

Vaikka fyysisen tapahtuman järjestäminen ei olisikaan mahdollista, osallistujia voidaan muistaa myös virtuaalitapahtumissa.

Virtuaalitapahtumaan ilmoittautuneelle voidaan toimittaa esimerkiksi toimistolle tai kotiin osallistujapaketti. Paketin sisältö voi olla täysin tapahtuman visuaalisen ilmeen mukainen tai vaihtoehtoisesti sisältää useita tuotteita eri järjestäjätahojen ja kumppanien logoilla. Yhteinen kahvitauko herkkuineen samanlaisista kahvikupeista kesken etätapahtuman virkistää ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tilaisuuden voi päättää myös afterworkien merkeissä – DJ virtuaalisesti ja tarvittavat eväät kotiin kuljetettuna.

Asiakas- tai henkilöstömuistamisia valitessa on mahdollisuus myös tehdä hyvää! Vastuullisia valintoja voi tehdä ostoprosessin monessakin vaiheessa alkaen tuote- ja materiaalivalinnoista tai lahjan voi tilata vaikkapa paikalliselta pienyrittäjältä. Etsimme mielellämme parhaat ratkaisut!

Asiakkuuspäällikkö

JERENA VALTANEN-LAINE

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.