Kohti kunnianhimoisia vastuullisuus­tavoitteita

Haluamme olla mukana rakentamassa vastuulliseen toimintaan perustuvaa yhteiskuntaa. Olemme asettaneet itsellemme vastuullisuustavoitteet, jotka auttavat meitä kehittämään liiketoimintaamme entistäkin kestävämpään suuntaan. Jatkamme työtämme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja rakennamme osaltamme kestävää yhteiskuntaa vaalimalla suhteitamme asiakkaisiimme, työntekijöihimme ja meitä ympäröivään yhteisöön.

Idea Group ja vastuullisuus

Idea Groupilla vastuullisuustyön perusteina ovat ilmastokuormituksen minimoiminen, asiakaslähtöisyys ja henkilöstön hyvinvointi. Haluamme olla aidosti vastuullinen toimija, jolle puhe arvoista ei ole pelkkää sanahelinää. Tarkoituksenamme on, että vastuullisuus läpäisee liiketoimintamme kaikki alueet.

Yritysvastuuohjelmamme perustuu selkeisiin ja mitattaviin tavoitteisiin, joiden vaikutukset näkyvät sekä asiakkaille että työntekijöille. Lisäksi otamme alihankkijamme mukaan omien vastuullisuustavoitteidemme toteuttamiseen, mikä laajentaa liiketoimintamme positiivisia vaikutuksia entisestään. Erityisiä painopisteitämme ovat kiertotalous ja ilmastonmuutoksen hillintä, yhteisö ja asiakkaat sekä hyvinvoiva ja tuottava työyhteisö.

Painopistealueet

Hiilineutraalius on keskeisessä roolissa Idea Groupin strategiassa ja näkyvä tekijä yrityksen arvoissa ja johtamiskäytännöissä.  Me olemme suunnannäyttäjä etenkin tapahtumatuotannon hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Näin me sen teemme


Yksin emme ole mitään, vaan liiketoimintamme perustuu vahvoihin asiakas- ja alihankkijasuhteisiin. Myös kumppaneidemme vastuullisuus on meille tärkeää, ja haluamme vahvistaa luottamusta kaikkien toimijoiden välillä yhteisiä vastuullisuustavoitteita kehittämällä. 

Näin me sen teemme


Idea Groupin osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme. Työntekijöidemme hyvinvointi on yksi tärkeimpiä arvojamme, sillä haluamme tukea heidän jaksamistaan niin asiakasprojekteissa kuin vapaa-ajalla. Tyytyväinen työntekijä on sitoutuneempi yrityksen toimintaan ja innostuu antamaan parastaan eri asiakasprojekteissa. 

Näin me sen teemme


Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.