Kohti kunnianhimoisia vastuullisuus­tavoitteita

Haluamme olla mukana rakentamassa vastuulliseen toimintaan perustuvaa yhteiskuntaa. Olemme asettaneet itsellemme vastuullisuustavoitteet, jotka auttavat meitä kehittämään liiketoimintaamme entistäkin kestävämpään suuntaan. Jatkamme työtämme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja rakennamme osaltamme kestävää yhteiskuntaa vaalimalla suhteitamme asiakkaisiimme, työntekijöihimme ja meitä ympäröivään yhteisöön.

Idea Group ja vastuullisuus

Idea Groupilla vastuullisuustyön perusteina ovat ilmastokuormituksen minimoiminen, asiakaslähtöisyys ja henkilöstön hyvinvointi. Haluamme olla aidosti vastuullinen toimija, jolle puhe arvoista ei ole pelkkää sanahelinää. Tarkoituksenamme on, että vastuullisuus läpäisee liiketoimintamme kaikki alueet.

Yritysvastuuohjelmamme perustuu selkeisiin ja mitattaviin tavoitteisiin, joiden vaikutukset näkyvät sekä asiakkaille että työntekijöille. Lisäksi otamme alihankkijamme mukaan omien vastuullisuustavoitteidemme toteuttamiseen, mikä laajentaa liiketoimintamme positiivisia vaikutuksia entisestään. Erityisiä painopisteitämme ovat kiertotalous ja ilmastonmuutoksen hillintä, yhteisö ja asiakkaat sekä hyvinvoiva ja tuottava työyhteisö.

Painopistealueet

Me haluamme olla suunnannäyttäjä etenkin tapahtumatuotannon hiilijalanjäljen pienentämisessä. Tavoitteemme on, että oma toimintamme ja järjestämämme tapahtumat ovat täysin hiilineutraaleja vuoteen 2025 mennessä.

Näin me sen teemme

Yksin emme ole mitään, vaan liiketoimintamme perustuu vahvoihin asiakas- ja alihankkijasuhteisiin. Myös kumppaneidemme vastuullisuus on meille tärkeää, ja haluamme vahvistaa luottamusta kaikkien toimijoiden välillä yhteisiä vastuullisuustavoitteita kehittämällä. Tavoitteenamme on olla asiakaslähtöisin markkinointiviestintätoimisto vuoteen 2025 mennessä.

Näin me sen teemme

Idea Groupin osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme. Työntekijöidemme hyvinvointi on yksi tärkeimpiä arvojamme, sillä haluamme tukea heidän jaksamistaan niin asiakasprojekteissa kuin vapaa-ajalla. Tyytyväinen työntekijä on sitoutuneempi yrityksen toimintaan ja innostuu antamaan parastaan eri asiakasprojekteissa. Tavoitteemme on olla alan halutuin työpaikka vuoteen 2025 mennessä ja varmistaa tavoitteidemme mukainen talouskasvu.

Näin me sen teemme

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.