Haluaisitko viettää ikimuistoiset pikkujoulut Tallinnassa?

Rakastuin Tallinnaan uudelleen. Tallinna tuntuu luoneen nahkansa koronan aikana ja upeaa uutta nähtävää ja koettavaa löytyy ihan joka kulman takaa. Uusia, kauniisti entisöityjä kaupunginosia syntyy pieteetillä ja mikä parasta, kaikki on lähellä. Myös Suomi. Helsinki-Tallinna-välimatka on vain 80 kilometriä. Se taittuu noin kahdessa tunnissa ja vaihtoehtoja menopeliksi on toinen toistaan viehättävämpiä laivoja. Pikkujoulujen tunnelmaan voi siis virittäytyä jo laivoilla.

Viihtyisää yöpymistä ja runsaasti uusia ravintoloita 

Vastikään uusittu Radisson Collection Tallinn -hotelli sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, vanhan kaupungin kupeessa ja on viehättävyydessään aivan omaa luokkaansa. Hotellin MEKK-ravintola tarjoilee ikonisia virolaisia suosikkiannoksia ja kaupungin upein kattoterassi salpaa hengen. Ravintola ISSEI:stä taas löydät yhdistelmän japanilaista ja perulaista ruokakulttuuria sekä unohtumattoman näkymän yli kaupungin.  

Tämä on vain yksi esimerkki Tallinnan uudistuneesta hotelli- ja ravintolatarjonnasta. Visit Tallinnan nettisivuilta löytyy paljon lisää ravintolatarjontaa tai voit ottaa myös yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme! 

Elämyksiä maittavan ruuan kyytipojaksi 

Tallinnan Fotografiska on nähtävyys itsessään, mutta juuri sopivasti pikkujoulukauteen 2022 sijoittuu Andy Warholin, Cho Gi-Seokin sekä Frank Ockenfelsin näyttelyt. Fotografiska sijaitsee Telliskiven luovassa keskuksessa, joka on yksi Tallinnan trendikkäimmistä alueista. Se on myös yksi Tallinnan suositummista kohtaamispaikoista tänä päivänä. 

Pikkujoulutunnelmaa voi myös hakea tutustumalla Junimperiumin gini-tislaamoon. Se sijaitsee myöskin Telliskiven luovassa keskuksessa. Junimperium on valittu Viron parhaaksi giniksi World Gin Awardsissa Lontoossa. Se kannattaa siis ehdottomasti sisällyttää pikkujouluohjelmaan. 

Hitunen joulun tarinaa Tallinnan joulutorilta 

Pari vuotta sitten Tallinnan joulutori valittiin Euroopan kauneimmaksi. Mikäpä johdattaisikaan sinut paremmin pikkujoulutunnelmaan kuin Euroopan kaunein joulutori? Pikkujoulujen etkothan voisivat olla keskellä kauneinta, jouluista Tallinnaa. Laajasta glögivalikoimasta jokainen löytää oman maukkaan suosikkinsa ja siinä samalla voi tehdä jouluostoksia kotiinviemisiksi. 

Älä huolehdi, me huolehdimme! 

Vielä ehdimme yhdessä loihtia yrityksellenne ikimuistoisen pikkujoulujuhlan. Olethan jo huomenna yhteydessä Idea Groupin Tallinnan-asiantuntijoihimme Tiina Lehtovaaraan, [email protected] tai Jerena Valtanen-Laineeseen, [email protected]!  

Ansaitsevatko juuri teidän työntekijänne pikkujoulut ihastuttavassa Tallinnassa? Uskonpa niin😊 

Kehitysjohtaja

Marja-Terttu Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.