Ilona Ylinampa sparraa Idea Groupia eteenpäin

Palkittu myynnin johtaja ja IT-vaikuttaja vahvistaa Idea Groupin hallituksessa yrityksen strategista liiketoiminnan osaamista ja kasvua.

Ilona Ylinampa on nimitetty Idea Groupin hallituksen jäseneksi alkuvuodesta 2022. Ylinampa työskentelee IT-palvelu- ja strategiakonsulttiyritys Accenturella johtajana vastuualueenaan Financial Services ja Health & Public Services -toimialat.

Ylinampa tuo Idea Groupin hallitukseen rautaista osaamista erityisesti liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun sekä digitaalisisaation ja teknologian hyödyntämiseen kasvun vauhdittamisessa. Ylinampan ammattitaito on noteerattu myös palkinnoin: vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden myynnin johtajaksi Suomessa ja vuonna 2021 Ylinampa nousi Suomen IT-vaikuttajien Top 100 -listalle.

Kauppatieteitä ja valtio-oppia opiskellut Ylinampa on tehnyt menestyksekästä uraa ICT-alalla jo 15 vuoden ajan.

– Oma intohimoni keskittyy kasvuun, ja Idea Groupilla on kaikki mahdollisuudet tulla yhdeksi Suomen johtavista oman alansa toimijoista. Nyt haetaan vauhtia kotimaasta ja seuraavassa vaiheessa lähdetään pohtimaan kansainvälistymistä, Ylinampa toteaa.

Idea Groupin lisäksi Ylinampa vaikuttaa oman työnsä ohella myös muun muassa Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn hallituksen varapuheenjohtajana, Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksessa sekä Teknologiateollisuuden innovaatio- ja kilpailukykykomitean jäsenenä.

– Hallituksen jäsenen rooli ei ole vain kokouksiin osallistumista, vaan aktiivista keskustelua ja strategisia linjauksia liiketoiminnan kehittämiseksi.


Palveluportfolio laajeni fuusion myötä

Viestintätoimisto Telegraafin ja tapahtumajärjestäjä Tapahtumallisen fuusiossa syntyneessä Idea Groupissa Ylinampa on auttanut palveluportfolion ja liiketoimintastrategian terävöittämisessä.

– Fuusion myötä Idea Group voi tarjota asiakkailleen laajemmin palveluita entistä asiakaslähtöisemmin synergiaetujen myötä. Hallituksessa käymme laaja-alaista keskustelua Idea Groupin liiketoiminnan kehittämisestä kannattava kasvu varmistaen.

Idea Groupissa Ylinampaan teki vaikutuksen yrityksen osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä aito halu ja kyky palvella asiakkaita.

–  Yrityksen brändi on tärkeä: esimerkiksi vastuullisuus ja työnantajamielikuva ovat tärkeitä osaavan työvoiman saatavuudessa ja sitouttamisessa.

Voit tutustua Ilonaan myös Kauppalehden nettisivuilta  löytyvästä artikkelista.

Viestintäkonsultti

KATI MUNKKI

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje