Maali näkyvissä, strategia puuttuu? 

Ei tarvita kummoistakaan kaukoputkea nähdäksemme vuoden 2023 sieltä jo vilkuttelevan. Miltä sen vilkutus teille näyttää? Rehvakkaan itsetietoiselta, varovaisen iloiselta, epävarmalta vaiko peräti hillityn arvokkaalta? Millaisin suunnitelmin tuota vilkuttelevaa vuotta tulisi lähestyä?

Vauhdikkaasti muuttuvassa maailmassa korostuu strategian luominen. Kun maali näkyy tavoitelasien läpi, tarvitsemme sinne reitin, jonka pujottelukeppeinä toimivat arvot. Ne antavat meille arvokkaat rajat, joiden sisällä toimia.

Me Idea Groupissa olemme koko henkilökunnan voimin sitoutuneet palvelemaan arvomaailman kehystämää strategiaa. Enkä tietenkään tarkoita tällä pelkästään omaamme, vaan myös asiakkaidemme arvoja ja strategioita. Strategia on vankka pohja lähteä rakentamaan yhteistä matkaa kohti asiakkaan määrittämää maalia. Asiakkaalla on sukset, voitelemme ne viestinnän, tapahtumien ja markkinoinnin voiteilla.

Huolehdimme viestinnän ja tapahtumien punaisesta langasta

Idea Groupin huoltojoukoissa on monta eri asiantuntijaa. Autamme strategian ja mahdollisten vaihtoehtoisten strategioiden suunnittelussa. Huolehdimme viestinnästä, ja sen punaisen langan välittymisestä kaikessa tekemisessä organisaation sisä- ja ulkopuolella. Perehdymme asiakkaamme kohderyhmiin, jotta saamme viestille oikean sävyn ja tyylin, joista pitää kiinni.

Kannamme vastuuta tapahtumien isoista linjoista ja niistä pienistä yksityiskohdista, joilla erottaudutaan muista ja tehdään unohtamaton vaikutus. Teemme yhteistyötä asiakkaan muiden auttajien kanssa, jotta asiakkaamme pääsevät pujottelemaan mahdollisimman vaivattomasti. Teemme myös sen vaikeimman: kerromme, jos meidän mielestämme asiakkaan sukset harottavat ladulle, joka vie väärille urille.

Monipuolista asiantuntijuutta yllätyksistäkin huolimatta

Idea Group joustaa. Maailmallahan on tapana tuupata yllätyksiä: joskus saamme kylään koronan, joskus odottamatonta myötätuulta. Yllätykset vaikuttavat asiakkaidemme elämään ja suunnitelmiin, jolloin strategiaa on joskus tarkasteltava, hiottava tai luotava uudestaan. Tapahtuma- ja viestintäalan ammattilaisina me, jos ketkä, olemme tähän tottuneet. Tarpeen tullen muutamme sovittua, jos se on asiakkaamme etu.

Joustoresurssimme tärkein palanen on oma henkilökuntamme. Olemme tänäkin vuonna rekrytoineet lisää asiantuntijoita ja ammattilaisia, joiden osaamiset ja käsityötaidot on tarkkaan valittu asiakkaitamme silmällä pitäen. Aivan kuin yhteistyökumppanimme, jotka auttavat, kun oman väen kalenteri täyttyy.

Niin, se 2023. Saisimmeko auttaa sen suunnittelussa?

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.