Brändi tutuksi räätälöityjen koulutusten avulla

Jalo & Jalo on vuonna 1972 Turussa perustettu perheyritys, joka on erikoistunut henkilönostamiseen. Viime vuosien vahvan kasvun ja yrityskauppojen ansiosta Jalo & Jalo on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin nostolava-autoja vuokraava yritys. Olimme mukana Jalo & Jalon brändiuudistuksen kiteyttämisessä ja viestinnän suunnittelussa syksyllä 2021. Lisäksi järjestimme räätälöityjä koulutuksia henkilöstölle.

Teimme yritykselle brändi- ja viestintäkäsikirjan sekä yhtenäistimme ja uudistimme emoyhtiön ja tytäryhtiön visuaaliset ilmeet. Samalla uudistimme nettisivuston sekä teimme graafisen ohjeiston ja peruslomakkeiston.

Brändiuudistuksen jälkeen asiakas halusi tuoda Jalo & Jalo -brändin ja sen olennaisimmat asiat tutuksi avainhenkilöille ja sitä kautta myös muulle organisaatiolle.​ Lisäksi toiveena oli opastaa työntekijöitä brändin mukaiseen viestintään sekä sisäisesti että asiakkaiden suuntaan.​ Tähän tarpeeseen järjestimme yrityksen henkilöstölle räätälöidyn koulutuksen.

Koulutuksessa käytiin läpi brändi- ja viestintäkäsikirjan pääkohdat, viestinnän tavoitteet ja ydinviestit, sekä sisäisen viestinnän ja asiakasviestinnän perusperiaatteet ja hyödyt. Koulutuksessa nostettiin esille myös käytännön esimerkkejä sekä vinkkejä sisäiseen viestintään ja asiakasviestintään​.

Koulutus oli selkeä ja sisälsi juuri henkilöstölle olennaiset asiat. Kouluttajat ottivat kohderyhmän hyvin huomioon, ja koulutuksen aikana syntyi vilkasta keskustelua. Uskon, että koulutusmateriaalista on jatkossa paljon hyötyä henkilöstölle jokapäiväisessä työskentelyssä”, sanoo Jalo & Jalon talousjohtaja Toni Jalo.

Viestintäkoulutuksen lisäksi järjestimme Jalo & Jalon sometiimille oman koulutuksen sosiaalisen median suunnittelusta, sisällöistä ja parhaista käytännöistä.

”Koulutus oli hyvin käytännönläheinen, mikä sopi tiimillemme, joka päivittää Jalo & Jalon somekanavia oman päivätyönsä ohella. Koulutuksen vinkit menivät heti käytäntöön”.

Asiakkuusjohtaja

Päivi Luoti

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje