Fellowmind – follow the feeling

Fellowmind Oy on teknologiatalo, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa ja Puolassa. Fellowmind kehittää ja ylläpitää moderneja digitaalisia ratkaisuja auttaakseen asiakkaitaan kehittymään ja kasvamaan. Yrityksessä uskotaan teknologian ja ihmisen yhteispeliin: vasta kun ihmiset kokevat teknologian mielekkäänä osana työtään, ollaan onnistuttu.

Oman henkilökunnan halutaan myös kokevan työnsä mielekkääksi. Työpäiviin halutaan sisällyttää sopivasti haastetta ja hauskanpitoa niin, että jokainen saa olla ihan oma itsensä. Samalla meiningillä haluttiin rakentaa myös Fellowmindin näköiset kesäjuhlat, joissa päätavoitteeksi asetettiin yhteinen viihtyminen.

Säätä jännittäessä

Yhteisen viihtymisen suunnitteluun toi sopivasti haastetta se, että yrityksen 400 henkilöä juhlivat kolmella eri paikkakunnalla, toukokuun lopun perjantaina. Kuten tiedämme, säätä voidaan ennustaa vasta muutama päivä ennen juhlaa, joten klassinen sääelementti oli suunnittelussa mukana. Mehän varaudumme kaikkeen, paahteesta pakkaseen ja roudasta räntään. Lopputuloksena Vantaalla, Tampereella ja Vaasassa juhlittiin hyvällä porukalla letkeässä tunnelmassa.

Miksi onnistuimme?

Pitkä kokemus

Kesäjuhlat onnistuivat upeasti, ja siitä on kiittäminen montaa eri tekijää. Pitkä yhteistyö saman asiakkaan kanssa varmistaa sen, että tunnemme jo toistemme tekemisen tyylit ja tavat. Kantapään kautta ei tarvitse opetella käytäntöjä.

Hyvät aktiviteetit

Tavoittelimme letkeää ja rentoa tunnelmaa, joten aktiviteettien tuli olla sopivan helppoja, kaikille sopivia, mutta kuitenkin käypiä myös kilpailuhenkisille ja haastetta kaipaaville. Kokoelma erilaisia pihapelejä modernilla twistillä ilman tiukkaa aikataulutusta tuotti juuri toivotunlaisen tunnelman.

Yrityksen oman bändin ensiesitys sai henkilökunnan Jukka Pojan fiilikseen: Ulkosäätila muuttui kylmästä lämpimään, kun bändi pääsi irrottelemaan.

Striimaamalla kolmen paikkakunnan juhlijat samaan henkeen

Säähän varautuminen on meille tapahtumasuunnittelun arkea, mutta tekniikalla saadaan loihdittua muutakin mukavaa. Kolmen eri paikkakunnan yhtäaikaisten tapahtumien striimaus ja paikkakuntakohtainen räätälöinti tilojen ja ohjelmankin suhteen oli toimivaa ja loi lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Isossakin yrityksessä voidaan loihtia fiilistä samaan perheeseen kuulumisesta. Siitä se yhteinen viihtyminen lähtee ja siihen se päätyy.

Asiakkuuspäällikkö

Tiina Lehtovaara

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje