Graafinen ohjeisto ja nettisivut uudelle kotimaiselle yritykselle

Rovio Pet Foods Oy on vuonna 2019 perustettu lemmikkieläinten ruokia valmistava suomalaisyritys. Tuotanto alkoi syksyllä 2020 uudessa Loimaalle rakennetussa tehtaassa.

Rovio Pet Foodsin valmistamassa koiranruuassa yhtenä pääraaka-aineena on tuore kokonainen kananmuna, mikä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuista. Kananmuna on koiralle paras mahdollinen proteiinin lähde, ja Rovion käyttämät kananmunat tulevat Loimaan seudun kananmunantuottajilta. Myös muut raaka-aineet saadaan läheltä, esimerkiksi kaura perustaja Tero Rovion omilta pelloilta.

Ensimmäisenä kauppojen hyllylle saapui Werraton-tuotesarja. Telegraafi  eli nykyinen Idea Group on ollut mukana tuotteen lanseerauskampanjassa ja toteuttanut muun muassa digitaalisia mainosmateriaaleja sekä lehti-ilmoituksia.

Lisäksi olemme laatineet Rovio Pet Foodsille graafisen ohjeiston sekä suunnitelleet väri- ja kuvamaailman. Olemme suunnitelleet nettisivuston visuaalisen ilmeen ja tehneet sivuston teknisen toteutuksen. Sivuston tekstisisältö on myös meidän käsialaamme.

– Telegraafilla eli Idea Groupilla on loistava tiimi ammattilaisia, jotka reagoivat nopeasti ja ammattitaitoisesti yrityksemme tarpeisiin. Suunnitelmallisuus, systemaattisuus ja tekemisen meininki kuvaavat ammattitaitoisen tiimin toimintaa, sanoo Rovio Pet Foodsin markkinointijohtaja Virpi Nevanperä.

Idea Group Rovio Pet Foods portfolio

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.