Jälleenmyyjätilaisuus after workien merkeissä

Tanskalaiseen GN Groupiin kuuluva audio- ja videolaitteisiin erikoistunut Jabra suunnittelee, valmistaa ja markkinoi langattomia ja langallisia kuulokkeita, videoneuvottelulaitteita sekä konferenssikaiuttimia kuluttajille ja yritysasiakkaille. Järjestimme lokakuussa yritykselle after work -teemaisen sidosryhmätilaisuuden, jonka toteutimme avaimet käteen -periaatteella.

Ideoimme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen uudistettuun brändiin sopivan rennon ja tyylikkään sidosryhmätilaisuuden, jonne kutsuttiin Jabran jälleenmyyjien edustajia. Idea Group vastasi tapahtuman suunnittelusta, ennakkotuotannosta, tapahtuma-aikaisesta tuotannosta, tilan ja esiintyjän varauksesta sekä yleisesti tilan näyttävyydestä. Hoidimme myös tilaisuuteen tarvittavat painotuotteet. Asiakkaan kanssa löytyi alusta asti toimiva tekemisen rytmi. Onnistuneen yhteistyön myötä Jabralle saatiin luotua kiitelty ja hyvin onnistunut tunnelmallinen tilaisuus.  

Toiveet ja tavoitteet tulivat asiakkaalta, ja niiden pohjalta lähdimme toteuttamaan tapahtumaa. Pohdimme Jabran brändille sopivaa tapahtumamuotoa, paikkaa ja fiilistä. Paikaksi valikoitui G Livelab Helsinki, jonka loistava äänitekniikka sopi tilaisuuden tarpeisiin ja asiakkaan brändiin erinomaisesti. Jabran tuoteuutuudet olivat tilaisuudessa esillä, ja tilan huippuluokan esitystekniikka takasi miellyttävän osallistujakokemuksen.  

Loppuun asti pohdittu kokonaisuus saatiin aikaan pienillä hiotuilla yksityiskohdilla, kuten kustomoiduilla drinkkikoristeilla ja kaulapasseilla sekä yrityksen brändivärein toteutetulla valaistuksella. Lisäksi tunnelmallinen musiikkishow kitaristi Petteri Sariolan johdolla kruunasi illan. Tapahtuma keräsi paljon erinomaista palautetta niin sidosryhmiltä kuin Jabran oman organisaation kansainvälisiltä puhujavierailtakin.  

“Suurimmat kiitokset Idea Groupin unelmatiimille Henrille ja Niclakselle, jotka saivat heti ensibriiffistä lähtien upeasti ajatuksesta kiinni ja toteuttivat juuri visiomme mukaisen tapahtumakokonaisuuden, luoden ikimuistoisen kokemuksen niin vieraillemme kuin omalle tiimillemme! Kaikki oli täydellistä – tapahtumapaikka ja esiintyvä artisti istuivat yrityksemme tyyliin täydellisesti, ja tapahtuman brändäys onnistui yli odotusten.” 
 
Jonna Melo da Silva, Channel Marketing Manager, Jabra 

Asiakkuusjohtaja

HENRI TAMMENNIEMI

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.