Juhlavuosi esiin viestinnässä

Päättäjien Metsäakatemia on Suomen Metsäyhdistyksen tunnetuin ja merkittävin vaikuttajaviestinnän hanke. Yhteiskunnan päättäjille ja muille vaikuttajille suunnatun kurssi- ja keskustelufoorumin tavoitteena on lisätä heidän kiinnostustaan metsäasioihin, vahvistaa heidän metsällistä tietämystään sekä luoda vuorovaikutusta metsäalan ja muiden alojen vaikuttajien kesken.

Meidän ja Suomen Metsäyhdistyksen yhteistyömme alkoi keväällä 2021, kun Päättäjien Metsäakatemia halusi tuoda esille 25 vuoden merkkipaalun saavuttamista. 

Suunnittelimme logoon juhlavuotta kuvaavan numeroelementin. Lisäksi juhlavuodelle määriteltiin uusi tunnusväri, jota hyödynnettiin juhlavuoden visuaalisissa materiaaleissa. Suunnittelimme ja toteutimme myös juhlavuoden viestintää esimerkiksi nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessä.

– Halusimme juhlavuonna kertoa Metsäakatemian toiminnasta monipuolisesti omissa kanavissamme. Sujuvalla yhteistyöllä juhlavuoden viestinnälle syntyi erottuva ilme, jota hyödynsimme niin somessa kuin muussa verkkoviestinnässämme, kertoo Suomen Metsäyhdistyksen vaikuttajaviestinnän johtava asiantuntija Elina Antila.

Suomen Metsäyhdistys portfolio

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje