Lennosta koppi – tapahtumataitureilla kaikki langat pysyvät käsissä

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteiden, palveluiden, digitaalisten ratkaisujen ja vastuullisuutta edistävien teknologioiden toimittaja.

Meillä oli ilo olla syksyllä mukana toteuttamassa SMR-asiakaspäiviä. Tapahtumakokonaisuus oli suuri, ja pääsimme auttamaan asiakasta monipuolisesti erilaisissa asioissa, kuten kuljetuksissa, aikatauluttamisessa, opastamisessa ja yleisissä järjestelyissä tapahtuman aikana.  

Tampereella autoimme yritystä noin 600 vieraan kuljetusten suunnittelussa ja koordinoinnissa yhdessä Sandvikin henkilöstön kanssa. Huolehdimme, että vieraat liikkuivat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja varmistimme, että matkatavarat kulkevat myös vaivattomasti mukana. Idea Groupilta oli vieraita lentokentällä vastassa henkilö, jotta maahan saapuneet vieraat tunsivat olonsa heti tervetulleeksi ja saivat ohjeet, mihin ja millä seuraavaksi liikkuvat. Näin vieraiden liikkumisesta saatiin mahdollisimman koordinoitua ja miellyttävää, ja aikatauluista pystyttiin hienosti pitämään kiinni. 

Sandvikin tehtaalla koordinoimme kumpanakin tapahtumapäivänä 14 hengen ryhmää, jonka tehtävänä oli vastata muun muassa kolmesta eri narikasta, opastaa vieraita tehdasalueella ja auttaa catering-henkilöstöä. Idea Groupin kautta oli henkilökuntaa myös kaikissa eri hotelleissa vastaanottamassa ja auttamassa vieraita sekä lähettämässä heidät tapahtuma-aamuina kohti Sandvikin tehdasta. Tämän lisäksi avustimme ensimmäisen illan kutsuvierastilaisuudessa kulunohjaus- ja opastustehtävissä Nokia Arenalla. 

 

Asiakkuuspäällikkö

JERENA VALTANEN-LAINE

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.