Lyyti Challenge 2021

Lyyti on yritys, jonka monipuolinen ja kattava tapahtumanhallintajärjestelmä helpottaa niin yritysten, organisaatioiden kuin tapahtuma-ammattilaisten arkea. Olemme tehneet Lyytin kanssa yhteistyötä jo pitkään toteuttamalla sekä henkilöstölle suunnattuja virkistystapahtumia, sisäisiä koulutuksia että virtuaalisen asiakastapahtuman.

Saimme pitkäaikaiselta asiakkaaltamme Lyytiltä mielenkiintoisen toimeksiannon – jokavuotisen Lyyti Challenge -tapahtuman ideoinnin ja toteutuksen. Tapahtuman tavoitteena oli pitää yllä Lyytin vahvaa yhteishenkeä, toimia virkistysviikonloppuna ja antaa uusia näkökulmia strategiatyöhön. Idea Groupin Lyyti-tiimi vastasi tuotantotyön lisäksi sisällön konseptoinnista, niin teeman kuin ohjelman sekä osallistujalahjan osalta. Lyytin oma tiimi oli myös vahvasti suunnittelussa mukana.

Vuoden 2021 Lyyti Challenge vei lyytiläiset syysviikonlopuksi saariston maisemiin, jossa joukko kisaili, kouluttautui ja haastoi itseään töiden ja eri tehtävien merkeissä. Joka vuosi järjestettävä Lyyti Challenge starttasi vuonna 2021 koronatestillä, jolla voitiin varmistautua tapahtuman terveysturvallisuudesta.

Viikonlopun agenda ja kohde pidettiin osallistujilta salaisuutena matkan alkuun asti, ja uusia asioita paljastui pikkuhiljaa tapahtuman aikana. Ensimmäinen ilta meni osallistujilta telttojen pystytyksen merkeissä, ja aamulla joukko aloitti pirteänä ahertamaan uuden strategian rakennuksen ja opiskelun parissa. Päivään sisällytettiin myös aktiviteetteja, joissa jokainen pääsi haastamaan itseään tiiminsä kanssa. Ilta huipentui Silent Discoon upeiden valojen keskellä. Viimeisenä yönä osallistujia hemmoteltiin, kun telttamajoitus vaihtui mökkeihin. Sisämajoituksen tuoma energia tuli selkeästi tarpeeseen, sillä myös sunnuntaina lyytiläiset heittäytyivät mukaan aktiviteetteihin, ennen kuin suuntasivat saaristosta takaisin kaupunkiin.

Tutustu tapahtumaan täältä.

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje