Modernit nettisivut asianajotoimistolle

Asianajotoimisto Kailiala on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Lisäksi yrityksellä on erityisosaamista myös perhe- ja perintöoikeuden alalla. Yritys palvelee myös monissa muissa lakiasioissa, kuten esimerkiksi kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa.

Telegraafin eli nykyisen Idea Groupin ja Asianajotoimisto Kailialan yhteistyö alkoi syksyllä 2020, kun yritys halusi uudistaa nettisivut. Tavoitteena oli luoda moderni, tyylikäs ja selkeä nettisivusto, joka toisi paremmin esille yrityksen palveluja ja henkilöstöä. Samalla yrityksen logo haluttiin uudistaa, koska nimi vaihtui omistusmuutosten myötä.

Loimme yritykselle uuden logon. Lisäksi suunnittelimme nettisivuston visuaalisen ilmeen: typografian, värit sekä kuvamaailman ja teimme sivuston teknisen toteutuksen. Uuden kuvamaailman mukaiset valokuvat toteutti yhteistyökumppanimme Rabbit Visuals.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä uusiin nettisivuihin. Lisäksi yrityksemme visuaalinen ilme on tuotu tyylikkäästi nykypäivään. Uudet henkilökuvat hoituivat sujuvasti heidän kauttaan, ja saimme käyttöömme paljon uusia ajantasaisia valokuvia, kertoo varatuomari ja asianajaja Jari Kailiala.

– Nettisivujen julkaisun jälkeen olemme tilanneet myös käyntikortteja sekä tarvittavia kylttejä ja tarroja toimistotiloihin. Yhteistyö on sujunut hyvin ja tarpeisiimme on vastattu nopeasti, Kailiala jatkaa.

Asianajotoimisto Kailiala portfolio

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.