Paras paikka ansaitsee parhaat jutut

Kaarina on noin 36 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Kaupungin johtoajatuksena on olla ”Paras paikka”, ja väitteelle löytyy myös tukea monista valtakunnallisista tutkimuksista. Kaarina on valittu muun muassa Suomen luovimmaksi kunnaksi, halutuimmaksi asuinpaikaksi ja yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi. Idea Group on ollut mukana Kaarinan kaupungin viestinnän tukena ja työstämässä Kaarinan asukaslehden artikkeleita.

Paras paikka -asukaslehti jaetaan maksutta kaarinalaisiin kotitalouksiin 4–5 kertaa vuodessa. Lehden tavoitteena on avata kaupungin päätöksentekoa, kertoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä tuoda esille asukkaita ja heidän mielenkiintoisia tarinoitaan. Jokaisella lehdellä on oma teemansa, joka tulee kaupungin strategiasta.

Idea Group on ollut mukana tuottamassa asukaslehden sisältöä avaimet käteen -periaatteella. Yhteistyöhön kuuluvat haastateltavien kontaktoinnit, haastattelut ja tekstin tuottaminen sekä valokuvausten järjestäminen.

”Kaarinan kaupungilla on melko pieni viestintäorganisaatio, ja käytämme tarvittaessa ulkopuolista apua. Asukaslehdessä on paljon asiaa ja tiukat aikataulut, jolloin lisäkädet ovat mahtava apu”, kertoo Kaarinan kaupungin viestintäasiantuntija Sinikka Huttunen.

”Yhteistyö Idea Groupin kanssa on sujunut hyvin. Kerromme heille teeman ja haastateltavat ja Idea Groupin asiantuntijat hoitavat kaiken muun. Lopputuloksena saamme hyvin kirjoitetun, kiinnostavan jutun ja valokuvat.”

Idea Group on auttanut Kaarinan kaupunkia ajoittain myös muussa viestinnässä ja tänä keväänä erityisesti Benjamin Peltonen -yhteistyössä.

”Nykyisin kaupunkimme tunnetaan myös Kaarinan pojista eli artisti Benjaminista ja tanssinopettaja Sami Heleniuksesta, jotka nostivat Kaarinan valtakunnalliseen tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Jatkoimme yhteistyötä Benjaminin kanssa, ja tuomme kevään aikana yhdessä esille nuorten kaveritaitojen merkitystä.”

Tutustu maaliskuussa 2023 julkaistuun Paras paikka -asukaslehteen täältä.
Lue marraskuussa 2022 julkaistuun Paras paikka -asukaslehteen täältä. 

Asiakkuusjohtaja

Päivi Luoti

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.