Suunnitellumpaa viestintää kuukausisopparin myötä

Yhteistyömme Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB:n kanssa alkoi syksyllä 2020. Olemme auttaneet FINBB:tä monipuolisesti viestinnän strategisen suunnittelun, mediatiedottamisen, some-viestinnän ja visuaalisen viestinnän osalta.

– Yhteistyö kuukausisopimuksen puitteissa on sujunut tehokkaasti: viestintä on muuttunut suunnitellummaksi ja toimenpiteet toteutuvat ajallaan. Yhteistyö sujuu jouhevasti ja Idea Groupin kanssa on helppo kommunikoida, FINBB:n tiede- ja viestintäpäällikkö Mirkka Koivusalo kertoo.

Helppoa yhteistyötä ja vakuuttavaa osaamista

Kuukausisopimuksen myötä FINBB:n toiminta ja kumppanit ovat tulleet meille entistä tutummaksi. Osana yhteistyötä toteutettiin myös biopankkiverkoston viestinnän roadmap sekä materiaalipankki, jossa on erilaisia aineistoja yhteistyössä tehtävän viestinnän helpottamiseksi.

– Idea Group otti tehtäväkseen viestintäsuunnitelman tekemisen verkostolle, jossa on paljon eri toimijoita ja yhteistä viestintäsuuntausta vielä haetaan. Tämä on minusta heidän osaamista parhaimmillaan. Viestintäihmiset saivat toivomansa vuosikellon ja materiaalit, joita he voivat hyödyntää sekä Suomen Biopankit -viestinnässä että omissa biopankeissaan, Koivusalo kertoo.

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.