Toimittajatilaisuuden tuloksena laaja medianäkyvyys

Telegraafi eli nykyinen Idea Group oli mukana järjestämässä keskustelu- ja mediatilaisuutta ruokayhtiö Apetitin ja sokeriyhtiö Sucroksen kanssa lokakuussa Säkylässä. Tavoitteena oli valottaa kotimaisen vihannes- ja sokerintuotannon tilannetta ja tulevaisuutta medialle ja päättäjille. Tilaisuus oli onnistunut, ja sen perusteella kirjoitettiin yli 50 juttua mediaan.

Tilaisuuteen kutsuttiin valtakunnallista ja paikallista mediaa sekä ammattimediaa, alueen kansanedustajat ja muita poliittisia päättäjiä sekä MTK:n johtoa ja viljelijöitä. Vieraat tutustuivat päivän aikana molempien yhtiöiden toimintaan ja tuotantolaitoksiin. Paneelikeskustelussa pohdittiin suomalaisen ruuantuotannon tulevaisuutta.

– Tavoitteemme oli vahvistaa Apetitin tunnettuutta ja tehdä näkyväksi tehtäväämme kasvispohjaiseen syömiseen keskittyvänä suomalaisena yrityksenä ja brändinä. Telegraafin eli nykyisen Idea Groupin avulla järjestetty tilaisuus onnistui hyvin. Arvostamme erityisesti heidän hyvää ja joustavaa organisointikykyä sekä osaavaa mediasuhdetyötä, sanoo Apetit Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö Mikko Merisaari.

Paljon toimittajia ja valtavasti palstatilaa

Tilaisuuteen saapui 13 toimittajaa eri medioista. Paikalla olivat muun muassa Talouselämä, Yle, Lännen Media, Maaseudun Tulevaisuus, Landsbygdens Folk, Turun Sanomat, Åbo Underrättelser, Satakunnan Kansa, Länsi-Suomi ja Maatilan Pellervo. Yhteensä tilaisuudesta kirjoitettiin yli 50 artikkelia. Mainosarvolla mitattuna puhutaan yli 300 000 euron palstatilasta.

– Tapahtumamme oli erittäin onnistunut. Telegraafin eli nykyisen Idea Groupin mediasuhdeosaamisen ansiosta saimme paikalle ilahduttavasti mediaa ja muita vaikuttajia. Erinomaisesti organisoitu tilaisuus mahdollisti sen, että osallistujilla oli aikaa myös vapaamuotoiseen keskusteluun isäntien kanssa. Saimme kerrottua ajankohtaisista suomalaisen sokerintuotannon tulevaisuuden näkymistä, toteaa Suomen Sokerin viestinnän asiantuntija Susanna Söderlund.

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.

Tilaa uutiskirje