Vauhdin huumaa ja syntymäpäiväjuhlia

Viestintätoimisto Telegraafi ja tapahtumatoimisto Tapahtumallinen löivät hynttyynsä yhteen 1.4.2021. Meistä muodostui tuolloin Idea Group Oy.

Ensimmäinen vuotemme Idea Groupina hurahti kiihtyvällä vauhdilla ja sen päätteeksi juhlimme 1-vuotissynttäreitämme ihan vain perhepiirissä. Vuosi on sujunut hyvällä draivilla uuteen totutellessa, yhteistä tulevaisuutta suunnitellessa sekä yhdessä töitä tehden. Koronallakin on ollut sanansa sanottavana etenkin tapahtumien tuottamisessa. Tapahtumabisnes liukui taas kerran alta pois, mutta me olemme ottaneet koronaa sarvista kiinni ja hyödyntäneet koronalta vapautuneen ajan tulevaisuuden suunnitteluun.   

Tapahtumayrityksen ja viestintätoimiston yhdistyminen on harvinaista. Tapahtumatoimistot kasvavat tyypillisesti yhdistymällä keskenään, samoin viestintä-, mainos- ja digitoimistot. Me näemme yhdistelmässä jotakin täysin uutta, joka näyttää suuntaa tapahtuma-alan tulevaisuudelle. Tapahtumat nivoutuvat entistä tehokkaammin yritysten strategiaan, myös mittareiden ja vastuullisuuden näkökulmista. Tapahtumat ovat ennen kaikkea osa yritysten viestintää. 

Perimmäinen ajatuksemme on toteutunut: Idea Groupissa yhdistyy hienosti ison yrityksen laaja osaaminen ja pienemmän toimijan ketteryys. Liiketoiminnan strateginen osaaminen, laaja-alainen viestinnän, tapahtumien ja mainostoimistopalvelujen osaaminen, monipuolinen palvelutarjonta ja vankka kokemus ovat perua Tapahtumallisen ja Telegraafin monivuotisista itsenäisistä toimintavuosista.   

PAIKKA, JOSSA JOKAINEN VIIHTYY 

Idea Groupin yhtenä strategisena tavoitteena on olla alansa halutuin työpaikka. Olemme siis päättäneet panostaa työyhteisöömme. Millainen on sitten alansa halutuin työpaikka meidän omien työntekijöittemme sanoittamana: 

 • työyhteisön pitää tukea uutta innovointia
 • väärin tekemistä ei pidä joutua pelkäämään
 • rohkeutta kyseenalaistaa omat metodit
 • ei tarvitse yrittää olla työyhteisössä muuta kuin oikeasti on
 • olemme rehellisiä osaamisemme ja resurssien riittävyyden suhteen
 • ei-hierarkkinen organisaatio
 • pienetkin lupaukset on pidettävä
 • mieti, ennen kuin lupaat
 • rohkeus sanoa työkavereille, ettet pysty hoitamaan jotain
 • työyhteisön sisällä voidaan sopia joustavasti työasioista
 • rehellisyys asiakkaan suuntaan 

Näihin ajatuksiin me olemme sitoutuneet ja aika moneen muuhunkin. Idea Groupissa uskotaan, että hyvä asenne vie onnistuneeseen lopputulokseen. Sloganimme voisikin olla ”Simply the nicest”. Emme tuota palveluja organisaatiolta toiselle, vaan ihmiseltä ihmiselle.   

Kehitysjohtaja

Marja-Terttu Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.  

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.