Videomateriaalia ja sosiaalisen median kampanjoita Valonialle

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen asiantuntijaorganisaatio, jonka ydinosaamista ovat ympäristö- ja energia-asiat sekä kestävä kehitys.

Telegraafilla eli nykyisellä Idea Groupilla oli ilo toteuttaa Valonialle syksyllä 2020 kestävää liikkumista esittelevä video, josta jalostettiin kattava Kestävää menoa! -oppimateriaali alakouluille. Hoidimme videon käsikirjoituksen ja valmistelut yhteistyössä Valonian kanssa, videon kuvauksesta ja editoinnista vastasi yhteistyökumppanimme Mediascope Productions.

– Oppimateriaalin videotehtävään saatiin idea melko nopealla aikataululla ja oli ilahduttavaa, että löysimme tekijät, jotka saivat heti jutun juonesta kiinni. Käsikirjoitus ja kuvauspaikat jäsenneltiin selkeäksi suunnitelmaksi ja itse kuvauspäivänä saimme seurata tehokasta kameratyötä, mutta myös mukavan mutkatonta lapsinäyttelijän ohjausta kuvaamisen ohessa. Jälkiäänitys- ja tekstitystyöt sujuivat nekin ripeästi, kertoo Valonian viestintäasiantuntija Maiju Oikarinen.

Lisäksi olemme tehneet Valonialle sisältöjä ja mainoskampanjoita sosiaaliseen mediaan kiertotalouden ja pyöräilyn edistämisen teemoissa. Myös Kestävää menoa! -oppimateriaalista tehdään sosiaalisen median kampanja myöhemmin keväällä ja syksyllä.

Video osana oppimateriaalia > 

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.