Visuaalista viestintää Naantalin Energialle

Telegraafin ja Naantalin Energian yhteistyö alkoi jo vuonna 2010. Idea Group jatkaa yhteistyötä Telegraafin jalanjäljissä. Pitkä yhteistyö on tuonut suunnitelmallisuutta ja laatua pienen ja paikallisen energiayhtiön viestintään.

Yhteistyön myötä olemme suunnitelleet ja toteuttanut Naantalin Energialle monipuolisesti erilaisia graafisia töitä, kuten esitteitä, uutiskirjeitä, flyereita, bannereita, julisteita sekä lehti-ilmoituksia. Lisäksi olemme toteuttaneet sosiaalisen median sisältöjä muun muassa energiavinkki-videoiden muodossa.

Olemme suunnitelleet Naantalin Energialle oman asiakastiedotteen, joka jaetaan Naantalin kaupungin julkaiseman NASTA-tiedotuslehden välissä kaksi kertaa vuodessa. Olemme ideoineet lehden ulkoasun ja tuottanut sen ajankohtaisiin energia-asioihin liittyvän sisällön.

Vuonna 2019 Telegraafi, eli nykyinen Idea Group oli mukana Naantalin Energian nettisivujen uudistuksessa. Sivuston rakenne muokattiin entistä paremmaksi, ja ostoprosessi kehitettiin helpommaksi. Lisäksi tuotimme sivusisältöjä sekä suunnittelimme ja toteutimme muutoksia sivuston ulkoasuun.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Telegraafin, eli Idea Groupin toimintaan. Oma työmme on saanut ulkopuolisten silmien avulla lisää ammattimaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Olemme saaneet myös paljon uusia ideoita viestinnän toteuttamiseen, sanoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.

Myyntijohtaja

Rebekka Rantanen

Ota yhteyttä

Häikäisikö kattava palveluvalikoimamme sinut? Tiedätkö, mistä lähteä liikkeelle?

Täytä lomake ja me autamme. Ketterämpää toimijaa saat hakea.